Cautare

2531 de rezultate pentru "suferintele oamenilor de geniu dostoievski" (2.71 secunde)
Dupa mai mult de doua saptamini de la rapirea jurnalistilor romani, Traian Basescu a facut o criza de limbutie. Marti dupa-amiaza, Domnia sa a acordat un interviu in exclusivitate postului de radio Mix FM in chestiunea crizei ostaticilor.
Acest fapt este confirmat de alegerea cardinalului Joseph Ratzinger in fruntea Curiei Papale, in scaunul pontifical.
Politicienii - a continuat amicul meu - isi inchipuie ca toata tara sta cu sufletul la gura sa afle ce-a mai zis domnul Boc despre intentia schimbarii lui Adrian Nastase si a lui Nicolae Vacaroiu de la presedintia celor doua Camere sau cum evolueaza scandalul stenogramelor de la PSD.
De Sf. ... Numele ei este Condoleezza Rice, vine din Alabama, femeie inca tanara, 51 de ani, asadar e nascuta in 1954. Este sefa Departamentului de Stat de la Washington (ministerul de externe al SUA).
Un sondaj ad-hoc facut de televiziuni a dovedit ca adolescentii nu stiu semnificatia evenimentelor din decembrie iar cei mai multi dintre ei habar nu au de Revolutie.
Traim intr-o lume care parca ne obliga sa fim indiferenti fata de suferintele semenilor nostri.
A trecut mai bine de un an si jumatate de cand, la Palatul Victoria, pe scaunul de prim-ministru al Romaniei, se afla d-l Calin Popescu Tariceanu. In aceasta perioada, el a aparut de nenumarate ori la televizor, vorbind in calitatea oficiala pe care o detine.
Cu bani putini si cu o serie de probleme care inca nu au fost rezolvate si nici nu vor fi in viitorul apropiat, protectia copiilor si a tinerilor statului se face cu pasi mici si repezi.
Luni, 18 decembrie 2006, la 17 ani de la Revolutia din Decembrie 1989, a fost prezentat in parlament Raportul Comisiei Tismaneanu, care analizeaza sistemul politic comunist din Romania. Raportul a fost cerut de presedintele Traian Basescu intr-o zi in care a fost inspirat:
Elie Wiesel este o persoana extrem de cunoscuta, atat de cunoscuta incat nimanui nu i-ar putea trece prin cap ca acesta ar avea nevoie de publicitate. Scriitor de origine romana, Elie Wiesel este laureat al Premiului Nobel pentru Pace.
Harmalaia din ce in ce mai greu de urmarit si de suportat care a pus stapanire pe mahalaua politicii autohtone provoaca in aceeasi masura confuzie si uimire la nivelul omului de rand. Nu e zi lasata de la Dumnezeu sa nu se amplifice si mai tare balamucul.
Aproape in fiecare zi, in imediata aproiere a Palatului de Justitie, trecatorii care mai au timp sa se uite si in alta parte decat la masinile care trec haotic prin super-intersectia din zona pot observa o coada pasnica, ordonata si batrana, alcatuita din pensionari care asteapta rabdatori, in soarele crunt, sa le vina randul.
Daca mai au un petic de pamant, il folosesc pentru a-i lua roadele ca sa-si umple camara. Scandalul creat in jurul discrepantelor extraordinar de mari dintre pensii reflecta nebunia la care au ajuns autoritatile romane.
La sfarsit de saptamana, democratii constanteni s-au intalnit pentru a-si desemna conducerea Organizatiei Oamenilor de Afaceri.
Dincolo de incarcatura politica a alegerilor locale de pe 1 iunie, romanii vor avea parte de o premiera prin introducerea votului uninominal pentru alegerea presedintelui Consiliului Judetean.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
'In apropierea alegerilor din PSD, Ion Iliescu critica multe din gesturile perdantului Geoana, "excesul de zel" al lui Nastase si declara ca opozitia este "purgatoriul" care ajuta PSD sa scape de "oportunisti" si "fripturisti".
Aproximativ 460 de membri PSD din tot judetul sint asteptati astazi in sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Satu Mare, in cadrul Conferintei Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat, pentru a-si alege presedintele.
In urma cu exact un an - pe 5 Februarie 2011 - am semnat cu Crin si Daniel acordul de infiintare a Uniunii Social Liberale. ... Cateva aprecieri dupa acest prim an, extrem de greu, si mai ales despre ce urmeaza sa faca USL in 2012 merita facute.
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe.
google-analytics.com